Tiedetuubin klubi on tieteestä ja tekniikasta kiinnostuneiden yhteisö, joka järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti tapahtumia, käyntejä tiedemaailman kulissien taakse, tapaamisia tunnettujen henkilöiden kanssa ja matkoja jännittäviin paikkoihin.

Liittyminen Tiedetuubin klubiin on kuitenkin ensisijaisesti tapa tukea Tiedetuubin toimintaa; sivuston tekniset kustannukset voidaan peittää mainostuloin, joten klubijäsenyyksillä katetaan sivustolle tehtävää journalistista työtä.

Niinpä työläimmät ja kiinnostavimmat jutut Tiedetuubissa ovat kokonaisuudessan vain klubin jäsenten luettavissa. Ja vain klubilaiset voivat kommentoida juttuja.

Jäsenet voivat nauttia myös Tiedetuubin sisällöstä ilman mainoksia*. He saavat myös viikkottaisen jäsensähköpostin.

Konkreettisin etu jäsenyydestä on eTuubi, pdf-muotoinen "sähköinen aikakauslehti", joka ilmestyy vain klubilaisille joka kuukauden vaihteessa ja siinä on kuluneen kuukauden jutuista valikoima sekä poimintoja arkistosta.

eTuubi on tehty rauhalliseen lukemiseen; voit ladata ensimmäisen näytenumeron täältä. Lehti on tarkoitettu tabletilla luettavaksi.

Klubijäsenyyteen voi suhtautua kuin tilausmaksuun: se ei suinkaan edellytä toimintaa tai osallistumista vierailuihin, vaan voit vain nauttia Tiedetuubista tavallisia kävijöitä enemmän ja hyvällä mielellä. Jäsenten nimiä tai yhteystietoja ei jaeta julkisuuteen tai hämärille kaupallisille tahoille, mutta jäsenet, jotka haluavat olla yhteydessä toisiin jäseniin, voivat tehdä niin mm. klubin suljetulla Facebook-sivulla sekä tapaamisten kautta.

Klubijäsenyys on voimassa vuoden ajan eteenpäin liittymisestä alkaen ja klubista voi halutessaan erota koska tahansa.

Siis:

      1   Lue juttuja ilman mainoksia! Kommentoi!


      2   Lisämateriaalia Tiedetuubissa vain klubilaisille.


      3   Jäsenlehti eTuubi, tabletilla luettavaksi tehty "aikakauslehti".


      4   Vierailuita kiinnostaviin paikkoihin!


      15   Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.


Mukaan pääsee helposti!

Jäsenyys Tiedetuubin klubissa maksaa vuonna 2018 vain 39 euroa 12 kuukaudelta ja mukaan pääsee ostamalla jäsenyyden Tiedetuubin puodissa. Jos liittymisestä on kulunut alle kaksi kuukautta, etkä ole tyytyväinen, saat jäsenmaksun pyytäessäsi muitta mukinoitta kokonaisuudessaan takaisin. Klubista voi erota koska tahansa lähettämällä viestin osoitteeseen klubi@tiedetuubi.fi.

Liittyminen onnistuu kätevästi netissä Tiedetuubin puodissa, minne pääsee myös alla olevalla napilla.


Tule mukaan!


Kommentoi juttujamme ja keskustele!

Juttujemme kommentointimahdollisuus on varattu vain klubilaisille, tosin kaikki voivat lukea käytävää keskustelua.

Jos olet jäsen, niin olet saanut tunnuksen ja salasanan, joiden avulla voit kirjautua sisään Tiedetuubiin kirjautumislaatikossa (ks. oikealla olevan palstan ylhäällä tai mobiililaitteissa alla) tai linkkilistan "Klubi" -kohdalla. Voit kirjautua sisään myös tässä. Sisään kirjautumisen jälkeen ylös klubin oma valikko ja siellä on linkki uloskirjautumiseen.

Toistaiseksi klubijäsenten tunnukset toimitetaan manuaalisesti klubiin liittymisen jälkeen.

Sisään kirjautumisen jälkeen suurin osa sivustolla olevista mainoksista jää piiloon*.

Tiedetuubin vierailut

Klubi on kokoontunut useita kertoja lokakuusta 2015 alkaen. Klubi on käynyt tutustumassa pintaa syvemmälle mm. Ilmatieteen laitokseen, Helsinki-Vantaan lentoasemaan ja lentoliikenteeseen, Metsähovin observatorioon ja Tekniikan museoon.

Klubi järjesti jäsenmatkan katsomaan täydellistä auringonpimennystä Yhdysvalloissa elokuussa 2017.

Tammikuussa 2018 klubi vieraili Aalto-yliopiston satelliittilaboratoriossa ja helmikuussa 2018 klubi kävi Genevessä Euroopan hiukkastutkimuskeskus CERNissä. Seuraava tapaaminen on 29.3. Helsingissä.

Lisätietoja klubitapaamisista ja -matkoista on omalla sivullaan.

Supermesenaattien osasto

Supermesenaatit ovat klubilaisia, jotka haluavat tukea sivuston toimintaa hieman suuremmalla summalla. Kun ja jos supermesenaatteja tulee nykyistä enemmän, järjestetään heille mieluusti omaa erikoisohjelmaa ja -palveluita!

* Joillain vanhemmilla artikkeli- ja videosivuilla on sisäänrakennettuina mainoksia, jotka ovat näkyvissä myös klubilaisille. Niiden määrä on vähäinen. Toisinaan Tiedetuubi tekee lukijoilleen hyödyllisiä, todennäköisesti heitä kiinnostavia mainoskampanjoita, jotka tulevat myös klubilaisten nähtäville.