Tiedetuubin klubi on tieteestä ja tekniikasta kiinnostuneiden yhteisö, joka järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti tapahtumia, käyntejä tiedemaailman kulissien taakse, tapaamisia tunnettujen henkilöiden kanssa ja matkoja jännittäviin paikkoihin.

Liittyminen Tiedetuubin klubiin on kuitenkin ensisijaisesti tapa tukea Tiedetuubin toimintaa; sivuston tekniset kustannukset voidaan peittää mainostuloin, joten klubijäsenyyksillä katetaan sivustolle tehtävää journalistista työtä.

1
Lue juttuja ilman mainoksia! Kommentoi!

2
Lisämateriaalia Tiedetuubissa vain klubilaisille.

3
Vierailuita kiinnostaviin paikkoihin!

15
Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Tule mukaan!

Jäsenyys Tiedetuubin klubissa maksaa vuonna 2018 vain 39 euroa 12 kuukaudelta ja mukaan pääsee ostamalla jäsenyyden Tiedetuubin puodissa.

Klubista voi erota koska tahansa lähettämällä viestin osoitteeseen klubi@tiedetuubi.fi. Jos liittymisestä on kulunut alle kaksi kuukautta, etkä ole tyytyväinen, saat myös jäsenmaksun muitta mukinoitta takaisin.

Tiedetuubin vierailut

Klubi on kokoontunut useita kertoja lokakuusta 2015 alkaen. Klubi on käynyt tutustumassa pintaa syvemmälle mm. Ilmatieteen laitokseen, Helsinki-Vantaan lentoasemaan ja lentoliikenteeseen, Metsähovin observatorioon ja Tekniikan museoon.

Klubi järjesti jäsenmatkan katsomaan täydellistä auringonpimennystä Yhdysvalloissa elokuussa 2017.

Tammikuussa 2018 klubi vieraili Aalto-yliopiston satelliittilaboratoriossa ja helmikuussa 2018 klubi kävi Genevessä Euroopan hiukkastutkimuskeskus CERNissä. Kesäkuussa 2018 klubilaiset kävivät tutustumassa Luonnontieteellisen keskusmuseon Geologisiin kokoelmiin..

Lisätietoja klubitapaamisista ja -matkoista on omalla sivullaan.

Kommentoi juttujamme ja keskustele!

Juttujemme kommentointimahdollisuus on varattu vain klubilaisille, tosin kaikki voivat lukea käytävää keskustelua. Jäsenet voivat nauttia myös Tiedetuubin sisällöstä ilman mainoksia*.

Supermesenaattien osasto

Supermesenaatit ovat klubilaisia, jotka haluavat tukea sivuston toimintaa hieman suuremmalla summalla. Kun ja jos supermesenaatteja tulee nykyistä enemmän, järjestetään heille mieluusti omaa erikoisohjelmaa ja -palveluita!

Mitä tapahtuu, kun liityt jäseneksi?

Kun olet jäsen, saat tunnuksen ja salasanan, joiden avulla voit kirjautua sisään Tiedetuubiin kirjautumislaatikossa (ks. oikealla olevan palstan ylhäällä tai mobiililaitteissa alla) tai linkkilistan "Klubi" -kohdalla. Voit kirjautua sisään myös tässä. Sisäänkirjautumisen jälkeen ylös klubin oma valikko ja siellä on linkki uloskirjautumiseen.

Jäsenenä saat myös viikottaisen sähköpostin sekä pääset mukaan ekskursioillemme sekä matkoillemme.

Kun olet systeemissämme sisällä, suurin osa sivustolla olevista mainoksista jää piiloon. Joillain vanhemmilla artikkeli- ja videosivuilla on sisäänrakennettuina mainoksia, jotka ovat näkyvissä myös klubilaisille. Niiden määrä on kuitenkin hyvin vähäinen.

Tiedetuubi ei luovuta klubin jäsentietoja edes osittaisesti kenellekään ulkopuoliselle.

eTuubi

Kevätkesällä 2018 klubilaisille jaettiin myös kerran kuukaudessa pdf-muotoinen "sähköinen aikakauslehti", missä oli kuukauden jutuista rauhalliseen lukemiseen sopiva valikoima, poimintoja arkistosta ja erikoisjuttuja.

Lehteä ladattiin ja luettiin kovin vähän, joten sen julkaiseminen on toistaiseksi tauolla. Ilmestyneet lehdet ovat täällä ja Issuu-palvelussa.