Tiedetuubin klubi

Tiedetuubin klubi on tieteestä ja tekniikasta kiinnostuneiden henkilöiden yhteisö sekä Tiedetuubin aktiivilukijoiden joukko. Osa sivuston syvällisemmästä tarjonnasta on avoinna vain klubilaisille, ja vain klubin jäsenet voivat kommentoida juttujamme.

Klubin jäsenet voivat nauttia Tiedetuubista myös ilman mainoksia – omalla tunnuksella sisäänkirjautumisen jälkeen vain etusivun mainokset ovat näkyvissä*.

Jäsenet saavat viikkottaisen jäsensähköpostin sekä piakkoin myös kerran kuukaudessa Tiedetuubi -tablettilehden.

Heille järjestetään myös omia tapaanisia sekä tutustumiskäyntejä tiedemaailman kulissien taakse, tapaamisia tunnettujen henkilöiden kanssa ja matkoja jännittäviin paikkoihin.

Tiedetuubin klubi on ensisijaisesti tapa tukea Tiedetuubin toimintaa. Se on siis ikään kuin tilausmaksu, mutta paljon hauskempi ja vuorovaikutteisempi sellainen!

      1   Samanhenkisten joukko

      2   Lisämateriaalia Tiedetuubissa vain klubilaisille

      3   Lue juttuja ilman mainoksia! Myös kommentointi on mahdollista vain klubilaisille

      4   Viikottainen sähköposti (ja tulossa kuukausittainen e-lehti Tiedetuubi)

      15   Vierailuita kiinnostaviin paikkoihin

Jäsenyys Tiedetuubin klubissa maksaa 40 euroa vuonna 2017 ja mukaan pääsee ostamalla jäsenyyden Tiedetuubin Puodissa.


Tule mukaan!


Klubilla on myös oma sivunsa Facebookissa, johon mukaan jäseneksi pääsevät luonnollisesti vain klubilaiset.

Kommentoi juttujamme ja keskustele!

Juttujemme kommentointimahdollisuus on varattu vain klubilaisille, tosin kaikki voivat lukea käytävää keskustelua. Jos olet jäsen, niin olet saanut tunnuksen ja salasanan, joiden avulla voit kirjautua sisään Tiedetuubiin (ks. oikealla olevan palstan ylhäällä tai mobiililaitteissa alla). Sisään kirjautumisen jälkeen valikkoon ylös tulee linkki uloskirjautumiseen.

Toistaiseksi klubijäsenten tunnukset toimitetaan manuaalisesti klubiin liittymisen jälkeen.

Tiedetuubin vierailut

Klubi on kokoontunut useita kertoja lokakuusta 2015 alkaen. Viimeksi klubi kävi tutustumassa pintaa syvemmälle Helsinki-Vantaan lentoasemaan ja lentoliikenteeseen toukokuussa ja Metsähovin observatorioon helmikuussa.

Edellinen klubitapaaminen oli 11. syyskuuta klo 13 Tekniikan museossa ja seuraava on suunnitteilla helmikuun loppuun.

Klubi järjestää myös jäsenmatkan katsomaan täydellistä auringonpimennystä Yhdysvalloissa elokuussa 2017.

Supermesenaattien osasto

Supermesenaatit ovat klubilaisia, jotka haluavat tukea sivuston toimintaa hieman suuremmalla summalla. Heille järjestetään omaa toimintaa lähitulevaisuudessa.

 

*Joillain vanhemmilla artikkeli- ja videosivuilla on sisäänrakennettuina mainoksia, jotka ovat näkyvissä myös klubilaisille. Niiden määrä on vähäinen. Toisinaan Tiedetuubi tekee lukijoilleen hyödyllisiä, todennäköisesti heitä kiinnostavia mainoskampanjoita, jotka tulevat myös klubilaisten nähtäville.