Viikon tauon jälkeen @suoranalabrasta oli jälleen Helsingissä.

Twiittaajana oli Helsingin yliopiston käyttäytymistieteiden professori Markku Niemivirta, joka on paitsi kasvatuspsykologian dosentti, niin myös omien sanojensa mukaan "ateisti, skeptikko ja insomnikko, sekä kahvi- ja portviiniaddikti".

Hänen kiinnostuksen kohteensa tutkimuksessa vaihtelevat laajasti, aina kiinnostuksen ja itseluottamuksen dynamiikasta suoritustilanteessa siihen miten matematiikan taidot kehittyvät lapsilla, ja aivojen virheidenprosessoinnista siihen minkälainen rooli temperamentilla on motivaation kehityksessä.

Markku kertoi ennen twiittailun alkua myös viihtyvänsä erilaisten analyysien parissa ja rakentelevansa mielellään malleja aineistojensa kuvaamiseksi ja selittämiseksi.

"Soittelen satunnaisesti kitaraa eräässä bilebändissä, ja jos en kärsisi neuromuskulaarisesta dystoniasta, pelaisin myös enemmän golfia. Nautin sanoista, äänistä ja kuvista.”

Tämä näkyi myös viikon aikana tulleissa viesteissä!

Twiitit ovat luettavissa niin Markun omalla twitter-tilillä @mniemivirta kuin luonnollisesti myös @suoranalabrasta -tilillä sekä Storify-tarinana myös tässä alla.


Juttuja samasta aiheesta